



Learning and Teaching **Showcase 2022**

Theme: How can technology enhance the learning experience?

Lessons learnt from the 'Connected Classroom' and 'Adobe Creative Cloud' initiative experiences.

Thursday 6th October

Virtual Showcase via MS Teams <u>9:30am - 1</u>2:00pm

Register for this event

Showcase program below



LEARNING AND TEACHING SHOWCASE 2022

CAD: Centre for Academic Development | IEAC: Institute of Education, Arts and Community | IHW: Institute of Health and Wellbeing | IISS: Institute of Innovation, Science and Sustainability

SHOWCASE TIMETABLE

9:30 - 9:35 am (5 minutes)	Opening by Master of Ceremony Mr Cameron Maher – Senior Learning and Teaching Support, CAD				
9:35 - 9:45 am (10 minutes)	Welcome & Acknowledgement to Country Professor Duncan Bentley - Vice-Chancellor and President				
9:45 - 9:50 am (5 minutes)	Connected Classroom introduction by Dr Emma Price – Scholarly Teaching Fellow, Learning and Teaching, CAD				
9:50 - 10:20 am (30 minutes)	Session 1: Connect Dr Peter Sellings Dr Kathleen Keogh Mr Kieran Thorpe	ted Classroom (3 presentations) Senior Lecturer - Mathematics Education Senior Lecturer - Information Technology Lecturer - Psychology	IEAC IISS IHW		
10:20 - 10:40 am (20 minutes)	Connected Classroom - Question and answer time Dr Emma Price – Scholarly Teaching Fellow, Learning and Teaching, CAD				
10:40 - 10:55 am (15 minutes)	Morning Tea Break An opportunity to have mini break in your own location				
10:55 - 11:00 am (5 minutes)	Adobe Creative Cloud Dr Alana Thomson – Lecturer, Institute of Health and Wellbeing				
11:00 - 11:30 am (30 minutes)	Session 2: Adobe C Dr Rebecca Gehling Dr Threasa Meads Dr Alana Thomson	Creative Cloud (3 presentations) Lecturer - Science Lecturer - Writing Lecturer - International Sport Management	IISS IEAC IHW		
11:30 - 11:50 am	Adobe Creative Cloud - Question and answer time				

(20 minutes)	Dr Alana Thomson –	Lecturer, Institute	of Health and Wellbeing
--------------	--------------------	---------------------	-------------------------

11:50 - 12:00 pm Summary and Close (10 minutes) Associate Professor Nina Fotinatos, Dean Learning and Teaching, CAD

Important notice:

Once you register your interest in the event, an outlook calendar invitation will be sent to you with the showcase link.

More information:

Centre for Academic Development (CAD) on phone (03) 5327 6111 or email <u>cad@federation.edu.au</u>